Cicle “Música sota les estrelles” 2024

Informació bàsica

 • Franja del dia

  Nocturna
 • Edat recomanada

  10 anys
 • Durada

  2 hores
 • Idiomes

  català

RESUM

El cicle “Música sota les Estrelles” és un dels plats forts del Parc Astronòmic del Montsec que enguany arriba a la seva 14a edició. Es duu a terme de juliol a novembre, i inclou la visita al parc i un espectacle musical d’artistes catalans. 

De nou, durant les visites nocturnes, l’Astronòmic continua apostant per la combinació de la música amb l’astronomia. Els espectacles es fan un cop al mes i donen pas a l’actuació de grups i cantautors catalans en un espai insòlit. Una oportunitat única de gaudir de la música ‘sota les estrelles’ a un preu de 20,00 €

Properes dates

 • 27 de juliol: Pep Sala
 • 07 de setembre: Xavier Monge Trio & Carme Canela
 • 12 d’octubre: Cris Juanico
 • 02 de novembre: Bru
 • 23 de novembre: Inuits

Preus

 • General
  20,00€

Programa

 • DISSABTE 27 JULIOL

  Pep Sala (Pop-Rock)

  Amb aquest espectacle, Pep Sala en solitari transporta el públic a través de les cançons més emblemàtiques de la seva dilatada trajectòria musical, fusionant temes de Sau, Pep Sala & La Banda del Bar i Pep Sala. Però lluny de ser un espectacle intimista, a mesura que avança el concert, convida els espectadors a moments de nostàlgia, amb la guitarra acústica o el piano, i els catapulta també a instants més enèrgics i intensos, ja sigui al piano o amb la guitarra elèctrica i els seus solos vibrants. No hi falten tocs d’humor, anècdotes i curiositats que sorgeixen entre cançó i cançó, creant una interacció i una complicitat directa amb l’artista i el públic.

  Espectacle: “Pep Sala Bàsic”

  Dues sessions, a les 22.00h i a les 23.00h.

  Més informació sobre Pep Sala aquí.

 • DISSABTE 7 SETEMBRE

  Xavier Monge Trio & Carme Canela (Jazz)

  El pianista de jazz Xavier Monge s’encarrega de la creació d’un repertori basat en el poemari de Josep Vallverdú. Es tracta d’un projecte que surt de l’Any Vallverdú 2023 i compta amb la veu de Carme Canela.

  Espectacle: “Un dring en el silenci”

  Dues sessions, a les 22.00h i a les 23.00h.

 • DISSABTE 12 OCTUBRE

  Cris Juanico (Cançó mediterrània)

  Cris Juanico presenta Cançons de Xerxa, un recull de 10 cançons de tall folk i de gest popular fetes a partir d’11 poemes de Pere Xerxa, el pseudònim amb què acostumava a escriure i publicar el mestre Joan F. López Casasnovas (1952-2022). Les cançons, marcadament mediterrànies compten amb uns arranjaments i uns sons tradicionals i propers a la gent, a la terra i a la mar. L’espectacle es presenta a l’Astronòmic en format solo acústic (petit format).

  Espectacle: “Cançons de Xerxa”

  Dues sessions, a les 22.00h i a les 23.00h.

  Més informació sobre Cris Juanico aquí.

 • DISSABTE 2 NOVEMBRE

  Bru (Indie-Pop Intimista)

  BRU és el projecte musical i alter ego de la compositora i cantant Berta Saura. Guanyadora del Premi Ç del Desconnecta 2023 i la Beca Acceleradora MMVV · Cases de la Música Lleida 2024, presenta una gira en la qual desplegarà el seu estil singular que alguns defineixen com a “íntim, emocional i embolcallador” i que destaca per les seves lletres que interpel·len i reflecteixen les inquietuds i anhels de tota una generació. El seu repertori, majoritàriament en català, emfatitza l’accent de ponent. BRU interpreta les seves cançons acompanyada dels indispensables Julià Alexandre Rodríguez (guitarra) i Arnau Portero (teclats).

  Espectacle:  “L’Univers enmig de mi”

  Dues sessions, a les 22.00h i a les 23.00h.

 • DISSABTE 23 NOVEMBRE

  INUITS (Pop-Rock independent)

  ​​Inuits és una formació musical formada al 2017 a Sidamon (Lleida), amb 2 discs publicats on presenten una proposta musical propera al pop-rock independent amb lletres que fan reivindicació del poder de la dona i missatges en clau femenina. Les cançons també reflexionen sobre la necessitat de trencar motlles i fugir dels estereotips marcats per les grans elits.

  Espectacle: “Entre estels i cometes”

  Dues sessions, a les 18.00h i a les 19.00h.

Multimèdia

comparteix

Sabies que la #SerradelMontsec es declara reserva Starlight?

Patrocinadors

Institucions