Cicle “Música sota les estrelles”

Informació bàsica

 • Franja del dia

  Nocturna
 • Edat recomanada

  10 anys
 • Durada

  1 hora
 • Idiomes

  Català

RESUM

El cicle “Música sota les Estrelles” és un dels plats forts del Parc Astronòmic del Montsec que enguany arriba a la seva 13a edició. Es duu a terme de juliol a desembre, i inclou la visita al parc i un espectacle musical d’artistes catalans. 

De nou, durant les visites nocturnes, l’Astronòmic continua apostant per la combinació de la música amb l’astronomia. Els espectacles es fan un cop al mes i donen pas a l’actuació de grups i cantautors catalans en un espai insòlit. Una oportunitat única de gaudir de la música ‘sota les estrelles’ a un preu de 20,00 €

Properes dates

Preus

 • General
  20,00€

Programa

 • DISSABTE 9 SETEMBRE

  Elle León (Art Rock)

  Cantautora irlandesa resident a Barcelona. Els seus temes tenen melodies acariciades que parlen de trobades, retrobades, canviar d’aires, alguna engruna de sarcasme i l’amor present en cadascun d’ells.

  Espectacle: “The Musical”

  Dues sessions, a les 22.00h. i a les 23.00h. 

 • DISSABTE 14 OCTUBRE

  Asori (Indie Pop - Rock)

  Asori és el projecte personal, transversal i terapèutic de l’Enric Ayguadé. Cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions. Un gir de 360 ​​graus que el porta cap a una nova realitat pel mateix camí de sempre.

  Espectacle: “Misteri, amor i naus espacials”

  Dues sessions, a les 22.00h. i a les 23.00h.

 • DISSABTE 28 OCTUBRE

  Carles Viarnès (Electrònica-Contemporània)

  Carles Viarnès és compositor i pianista. Explora noves vies en les textures musicals i la improvisació des de l’emoció, per tal d’arribar a altres nivells de consciència. L’experiència de la seva música no sempre és hedonista o confortable, ja que proposa una trobada cara a cara, un diàleg construït des de les bases de les grandeses i les misèries. 

  Espectacle: “Hyper_0”

  Dues sessions, a les 22.00h. i a les 23.00h.

 • DISSABTE 11 NOVEMBRE

  Jazz Pretenders (Jazz)

  Jazz Pretenders s’endinsa als territoris de la fusió obtenint un resultat sònic i modern. El jazz elèctric evoca passatges del passat sense deixar d’aportar elements contemporanis, una mirada al futur entre el jazz i el groove. La connexió entre les composicions del saxofonista i els ritmes agosarats ens regalen un directe on l’espectador viurà un viatge musical ple d’emocions.

  Espectacle:  “Jazz goes to the Stars”

  Dues sessions, a les 22.00h. i a les 23.00h.

 • DISSABTE 9 DESEMBRE

  Selva Nua (Pop-Soul)

  Nua una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces.

  Espectacle: “Nuvolosa”

  Dues sessions, a les 20.00h. i a les 21.00h.

Multimèdia

comparteix

Sabies que la #SerradelMontsec es declara reserva Starlight?

Patrocinadors

Institucions